Ar trebui sa consult medicul de familie inainte sa folosesc MAX XTENDER?

Nu, nu trebuie sa consultati medicul de familie pentru a putea folosi MAX XTENDER. Este cu totul sigur si natural si nu va va rani in nici un fel. Puteti face acest lucru, daca va va oferi mai multa incredere.

Trebuie ca penisul meu sa aiba o anumita lungime sau grosime pentru a putea folosi Max Xtender?

Nu, dispozitivul Max Xtender a fost conceput cu maxima precizie sa se adapteze oricarui barbat! Este un mod sigur de a va mari si alungi tesutul erectil al penisului Dumneavoastra. Folosit in mod consecvent, va va mari placerea sexuala si pe masura ce corpul Dumneavoastra rezista tensiunii permanente exercitate de MAX XTENDER veti obtine de asemenea si o dezvoltare permanenta a grosimii !

Apar efecte secundare in timpul folosirii dispozitivului Max Xtender?

Nu, oricum ar fi nu, de fapt majoritatea clientilor nostri declara ca au observat erectii mai puternice si mai dure inca din primele zile de folosire!

Rezultatele obtinute se diminueaza?

Cresterea penisului se opreste in timp? Nu, rezultatele obtinute sunt permanente iar cand dispozitivul este folosit in mod consecvent de-a lungul timpului, tesutul erectil se multiplica si devine mai puternic cu fiecare sedinta. De fapt clientii care au folosit dispozitivul Max Xtender pentru o perioada lunga de timp sunt inca uimiti de cresterea constanta a dimensiunilor penisului lor!

 

 Copyright © 2010-2020.
Acest site este promovat de Sergiu Birzu - Servicii Seo