DESIGNUL DISPOZITIVULUI MAX XTENDER PENTRU MARIREA PENISULUI


MAX XTENDER este un dispozitiv facut din plastic usor care este creat si construit cu intentia de a mari si alungi progresiv orice penis la maxima capacitate.Cresterea penisului se bazeaza pe principiul simplu al aplicarii tensiunii progresive. Fara nici un risc, intinzand diferite parti anatomice ale penisului cu dispozitivul adecvat, in mod continuu, alungirea si ingrosarea penisului Dumneavoastra sunt garantate !


PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE PENTRU MARIREA PENISULUI

Acest principiu natural si simplu a fost stiut si folosit de-a lungul secolelor de catre diferite culturi pentru a dezvolta sau alungi diferite parti ale corpului.
Dispozitivul Max Xtender poate fi folosit in orice moment al zilei pe perioade diferite, in functie de timpul Dumneavoastra. Numarul total de ore in care purtati Max Xtender , combinat cu marimea fortei de tractiune determina rezultatul tratamentului.

Nu este necesar sa purtati Max Xtender pentru o perioada lunga de timp, continuu pentru a obtine rezultate. De exemplu, un tratament de 2 ore pe zi timp de 8 luni de zile, va da aceleasi rezultate ca si un tratament de 4 ore pe zi ,timp de 4 luni de zile. Puteti de asemenea lua o pauza pentru o perioada de timp,fara a se diminua rezultatul final. 


Facand o pauza de la folosirea Max Xtender nu inseamna ca veti pierde din cresterea deja obtinuta ,rezultatele sunt permanente! Dispozitivul poate fi purtat de asemenea in timpul somnului, aplicand o tensiune medie ( confortabila ) pentru cei ce vor sa obtina rezultate imediate de marire a penisului.


TRATAMENTUL SI FOLOSIREA DISPOZITIVULUI PENTRU MARIREA PENISULUI

Dupa o anumita perioada de acomodare, montarea dispozitivului Max Xtender va dura mai putin de 30 secunde. Intinderea penisului este o metoda sigura de a va mari penisul, pur si simplu introduceti penisul in dispozitiv, fixati capul penisului de la baza glandului si reglati tensiunea dispozitivului la un nivel confortabil pentru Dumneavoastra ( vezi foto ). Puteti purta dispozitivul zi si noapte daca doriti.

Cheia pentru marirea dimensiunilor penisului este aplicarea unei tensiuni treptate pentru o perioada intinsa de timp! Majoritatea celor ce foloseste dispozitivul Max Xtender declara cresteri majore ale dimensiunilor penisului din primele 2 saptamani ! Va puteti astepta la o crestere permanenta de 5 centimetri intr-o perioada cuprinsa intre 90 si 120 zile, raportata la frecventa folosirii dispozitivului. Tratamentul cu Max Xtendernu are efecte secundare si nu influenteaza erectia sau fecunditatea, de fapt majoritatea celor ce folosesc Max Xtender declara o erectie mai puternica si mai duraimediat dupa inceperea tratamentului de marire a penisului!


MAX XTENDER ESTE CONFIRMAT MEDICAL.

In 1999, un numar de 26 de barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 61 ani , toti cu capacitati normale ale erectiei au inceput tratamentul cu MAX XTENDER. Fiecare dintre ei a purtat dispozitivul 2 ore pe zi, urmand instructiunile corespunzatoare, timp de 28 de saptamani. Media rezultatelor tratamentului cu dispozitivul MAX XTENDER a fost o crestere in stare erecta de 3,5 centimetri respectiv o crestere de 2,5 centimetri in stare flasca.

 

 

 


Copyright © 2010-2020.
Acest site este promovat de Sergiu Birzu - Servicii Seo